woensdag 22 november 2017

Rvs gasslang verplicht

Flexibele RVS gasslang is verplicht voor het gedeelte achter inbouw-kooktoestellen, ovens, fornuizen, gaskachels etc. Het is tegenwoordig verplicht om bij de aansluiting van inbouwapparatuur. Deze RVS gasslangen moeten het Gastec QA certificaat hebben.

Wat betekent deze en wanneer moet ik de gasslang vervangen? Ook kun je een RVS vervanger kopen, dit heet een anaconda. Daarnaast is de Superflex Premium rvs gasslang niet gevoelig voor veroudering door uitdroging.


Voor gasfornuizen moet je zo een rvs gele gasslang gebruiken.

Dan biedt deze gele RVS gasslang van Raminex uitkomst. Voor inbouwkeukens is een RVS gasslang zelfs verplicht. Saramij flexibele RVS gasslang, verplicht in grootkeuken voor achter de kooktoestellen, ovens, combisteamers, stoomovens, fornuizen, pizza ovens, wok, etc. Vaste leiding of gasslang in inbouwkeuken.


Vrijstaand gasfornuis aansluiten, heb ik de goede slang ? De rvs gasaansluitslang is aan beide zijden verplicht voorzien van een 360° . Wij zijn verplicht u te informeren over het gebruik van cookies op deze website. Rubber gasslangen zijn geschikt voor mobiele apparaten, zoals een losstaand .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts