woensdag 8 november 2017

Ruben van dieten

Ruben van Dieten heeft in de keuken gestaan bij meerdere grote sterrenzaken in Nederland. Ook heeft hij uitstapjes gemaakt naar Frankrijk en Portugal. Ruben van Dieten is eigenaar en chef-kok van BrasserieNL in Leidschendam.

Bekijk het professionele profiel van Ruben van Dieten op LinkedIn. LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld en stelt professionals als Ruben van . Ruben van Dieten, chef-kok van restaurant Le Cirque in Scheveningen, start een eigen zaak. Van Dieten wil een topbrasserie beginnen in .

Ruben van Dieten van Brasserie NL in Leidschendam siert het portret in Horeca Entree 3. Het favoriete boek van chef-kok Ruben van Dieten van restaurant le Cirque in Scheveningen is Culinaire Grootmeesters waarin Will Jansen Nederlandse . Nieuwjaarsdag kun je weer aanschuiven bij chef Ruben van Dieten. In zijn met een Bib Gourmand bekroonde Brasserie NL in Leidschendam . Fazant, hert, ree… Het staat allemaal op het menu zondag november bij Brasserie NL in Leidschendam. Chef en eigenaar Ruben van Dieten serveert die . Met dit nieuwe concept maken strandpaviljoenhouder Guido Venema en chef-kok Ruben van Dieten 'fine dining' mogelijk op het Haagse strand.


Ruben van Dieten treedt per november 20aan als chef-kok van restaurant Le Cirque in Scheveningen. In november ontvingen Silvia en Ruben met hun Brasserie NL voor het derde achtereenvolgende jaar .

Brasserie NL by Ruben van Dieten ,Michelin Bib Gourmanlid Jeunes Restaurateurs,ongedwongen genieten van lunch of diner in rijksmonument het dr. Den Haag natuurlijk lekker naar het strand. Brasserie NL van Chef-kok Ruben van Dieten is gevestigd in het Dr.


NeherLab, een prachtig industrieel rijksmonument, waar de. Een zakelijke bijeenkomst tijdens een lichte lunch of diner of met het hele gezin aan tafel? Het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.


Neher-Laboratorium, een prachtig industrieel rijksmonument, vind je Brasserie NL van chef-kok Ruben van Dieten. Leo van Langh (De Koepel), Jeroen van Brecht (Savarin), Ruben van Dieten (Brasserie NL), Marko Karelse (Villa La Ruche). Aan het hoofd van de keukenbrigade staat chef-kok Ruben van Dieten, die o. Savelberg en het prestigieuze Restaurant Le Cirque in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts