woensdag 29 november 2017

Glazen karaf marktplaats

Koop of Verkoop karaf kristal op Marktplaats. Deze prachtige glazen karaf staat mooi op elke tafel. Mooie oude vintage glazen wijnkaraf met stop uit Engeland.

Koop of Verkoop karaffen kristal op Marktplaats. Schitterende whisky set bestaande uit een karaf plus glazen met de hand .

Antiek Boheems karaf met glazen; Tweedehands, Nieuw of Dienst, te koop gevraagd en aangeboden in de buurt. Mooie karaf van kristal met stop met geslepen details. De kristallen karaf heeft een geslepen ster op bodem en stop. Online lokaal Marktplaats van rotterdam en omgeving. Tweedehands, Nieuw of Dienst, te koop gevraagd en aangeboden in de buurt.


Totdat hij plots in april 20opdook via Marktplaats, waar een particulier, die zich niet bewust was van de uniciteit van de karaf, hem te koop had aangeboden.

Julien Rademaker, de curator van Marktplaats. Marktplaats voor gratis advertenties, koopjes en webshops. Kosta Boda kleur helder met gouden spiraal om de . This entry was posted in Accessoires, Interieur and tagged glas, karaf, stolp, vaas. Oriënteer je eens op internet (bijvoorbeeld marktplaats) om te bekijken wat er .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts