maandag 21 december 2015

Bierpul huren

Wil je Oktoberfest artikelen of bierpullen huren? Je hoeft niet altijd veel te investeren om een mooi Oktoberfeest te geven. Bierpul cl - per stuks huurt u bij Skippy-Rent als u op zoek bent naar de beste kwaliteit en een uitstekende service.

Een bierpul is een bierglas met een handvat en soms een deksel. Het huren van bierpullen is een goed idee. Wij hebben een groot assortiment en diverse bierglazen te huur.

Steel de show door het bier eens in wat anders te serveren! Deze bierpul is ideaal wanneer u een tap . Voor bier heeft u bij ons een ruime keuze uit grote en kleine gewone bierglazen, bierflûtes en bierpullen. Bent u opzoek naar speciale bierglazen bekijk dan . Deze bierpul is gemaakt van onbreekbaar kunststof. Net wat sfeervoller of voor een groter feest. Dat doe je bij Vcompany Attractieverhuur!


Met een inhoud van 57cl een echte dorstlesser. Bierpul ltr - Glazen huren Alles om uw evenement te laten slagen!

Van stoelen en tafels tot podia, bij Accuraat partyverhuur kunt u voor alles terecht! Amsterdam Almere Hilversum Utrecht Amersfoort Harderwijk Apeldoorn? Bekijk hier ons uitgebreide verhuur assortiment! Bierpul glazen hurenSuper leuk voor een themafeest!


Huur onze bierpullen met een inhoud van 56cl. Bij Jaspers Verhuur kunt u diverse glazen huren. Of het nu gaat om theeglazen, bierpullen of wijnglazen.


Het Metal bierpul glas is gemaakt van polycarbonaat (=PC) en uit voorraad leverbaar bij kleinere volumes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts