dinsdag 29 december 2015

Nespresso capsules test

De originele Nespresso-cups zijn van aluminium, alle andere van plastic. Conclusie: test eerst de machine uit voordat je diverse dozen van de. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om goede koffie in de capsules te stoppen?

Nespresso heeft geprobeerd de eigen cupjes (ze noemen die zelf heel lux “capsules”) met patenten af te schermen. Lees de uitkomsten van onze langlopende Nespresso capsules test. Welke capsule van welke fabrikant smaakt lekker? Tijdens de blinde (alternatieve) Nespresso capsule test vergeleken twee panels van testers lungo's en espresso's van diverse merken met Nespresso. Bijna iedere Nespresso Cups Test geeft een andere winnaar.


Wat zijn de lekkerste alternatieve Nespresso cups? Vergelijk nu alle koffie cup testresultaten. AD BlindtestEr bestaan hele volksstammen Senseo-supporters, maar ook veel.


DEN HAAG – De Bellarom Azurro van Lidl is de lekkerste 'lungo' voor het Nespresso-apparaat. De cups van Nespresso zelf leggen het af . Nespresso heeft al enkele jaren apparaten op de markt waarmee je espresso of reguliere koffie uit een. Door middel van aluminiumcapsules kun je op een makkelijke manier een espresso maken.


De namaakcups voor Nespresso koffiemachines zijn in opkomst.

Nespresso is een koffiezetsysteem ontwikkeld door Nestlé. Het Amerikaanse Mondelez brengt een eigen nespresso-cupje op de Nederlandse markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts