vrijdag 11 december 2015

Supermarkten in duitsland

Als je naar Duitsland op vakantie gaat, zul je waarschijnlijk ook wat levensmiddelen kopen in een supermarkt. Daarom helpt Yenom je met wat aanvullende . Prijsniveau van de NORMA supermarkten ligt hoger dan de andere Duitse discount supermarkten.

Nu is het voor mij echt jaren geleden dat ik in Duitsland ben geweest,en zou het echt niet meer weten waar ik grote supermarkten dan wel grote overdekte . Duitse supermarkten niet in dezelfde mate terugvinden als in Nederland. Informatie over het aanbo de prijzen en de kwaliteit van supermarkten in Duitsland. Steeds meer Nederlanders gaan winkelen bij Real supermarkt in Rees.

Deze supermarkt verkoopt naast levensmiddelen ook andere . Boodschappen doen in een Duitse Aldi is goedkoper dan in een Nederlandse Aldi,. De openingstijden zijn in het algemeen hetzelfde als in Nederland. Supermarkten in grotere plaatsen zijn tot 22. Wanneer je vanaf Arnhem via de snelweg Anaar Duitsland rijdt, is na een.


Spring naar Duitsland - Supermarktfiliaal van Klaas Kock in Steinfurt, Duitsland. Sky Markt; Tengelmann; Tip Supermarkt; KK - Klaas Kock . Welke (grote) supermarkten heb je eigenlijk in Duitslan ben bang dat ik alleen de Aldi en de Lidl ken : . Supermarkten zijn in Duitsland op werkdagen in het algemeen geopend van 08.

In grotere plaatsen zijn de supermarkten soms . Profiteer van de sterkste economie van Europa en beleg nu in Winkelfonds Duitsland 11. Winkelfonds Duitsland belegt in drie Duitse winkellocaties voor de . Wie weet er een grote supermarkt net over de duitse grens? Onze favoriete Duitse supermarkten zijn de Kaufland en de Real (voorheen het Amerikaanse Wal-Mart).


In Nederland zijn de meeste supermarkten van een bescheiden formaat, dat is echter bij onze oosterburen wel anders! Koopzondagen in Duitslan wij hebben een overzicht gemaakt met alle koopzondagen in de Duitse grensstreek voor 2016. Onze oosterburen hebben een groot onderzoek gedaan naar welke supermarkten de Duitser het naast aan zijn hart ligt Op Nummer 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts