maandag 14 december 2015

Marinade injectiespuit

Met deze handige spuit kan je in een handomdraai eender welke smaak toevoegen aan uw vlees, vis of gevogelte. Het lijkt wat bizar, maar vlees injecteren met een speciale injectiespuit is echt een aanrader. Ideaal om een stuk vlees van binnenuit te marineren. Napoleon RVS Marinade injectiespuit met naalden. Sagaform barbecue marinade injectiespuit.


Lift je barbecue kook mogelijkheden naar een hoger niveau met deze Marinade Injectie Spuit. Op het eerste gezicht lijkt deze accessoire eerder thuis te horen .

Vlees injecteren gaat super makkelijk met de Black Bastard marinade injector. MARINADE SPUIT Voor het injecteren van smaak en marinades in het vlees. Gebruik deze over-sized injectiespuit om marinades, pekel, gesmolten boter of andere vloeistoffen in het vlees te injecteren.


Voeg smaak en vocht toe aan alle soorten vlees, groenten en zelfs aardappels met de injectiespuit voor marinade van Napoleon. Napoleon Marinade injectiespuit voor het marineren van uw gerecht. Het injecteren van marinade is de meest efficiënte manier om een stuk vlees van. Het vlees injecteren met een spuit, zodat de marinade direct tot in de kern .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts