vrijdag 11 december 2015

Restaurant floris v voorschoten

Naast heerlijk dineren is Floris V het ideale restaurant in Voorschoten voor bijvoorbeeld het houden van uw feest, receptie, . Bij restaurant Floris V in Voorschoten eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer op IENS.

Floris V, Voorschoten: Bekijk onpartijdige beoordelingen van Floris V, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Floris V in Voorschoten, lees recensies en bekijk de menukaart op Couverts. Restaurantinformatie Menukaart Recensies Vragen. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving en .

Ambachts- en Baljuwhuis' in het kloppend hart. Voorschoten, Centrum; Frans, Internationaal; Keuzemenu. Restaurant Floris V is gevestigd in het monumentale 'Ambachts- en Baljuwhuis' in het kloppend hart van Voorschoten De Parel aan de Vliet. Restaurant Floris V in Voorschoten vindt u in De Telefoongids.


Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Reserveer snel uw tafel bij Restaurant Floris V in Voorschoten. Reserveren bij Floris V is helemaal gratis. Restaurant Floris V is gevestigd in Voorschoten, in het monumentale 'Ambachts- en Baljuwhuis' in het kloppend hart van Voorschoten “De Parel aan de Vliet”. Menukaarten, foto's, beoordelingen, openingstijden en meer.


Restaurant Floris V Voorschoten 0715618470. Restaurant Floris V Voorstraat 22BN Voorschoten 071-5618470. Floris V Restaurant, Voorschoten, Netherlands. Restaurant Floris V - de fijnste plek in Voorschoten.


Meer uitgaansgelegenheden in Voorschoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts