dinsdag 29 december 2015

Dompelaar groot ammers

Openluchtzwembad De Dompelaar Sportlaan 29AN Groot-Ammers Tel: 0184-661547. In Buitenzwembad De Dompelaar is het bij mooi weer goed toeven. Het zwembad ligt in het buitengebied van Groot-Ammers, precies tussen de zomer- en .

Maar de bewoners hebben een inzameling gehouden en zeggen genoeg geld bijelkaar te hebben. Openluchtzwembad De Dompelaar openingstijden, prijzen, adres en meer! Een zorgeloos, financieel gezond zwembad De Dompelaar 20– 2017. Een aantal verontruste gebruikers van zwembad De Dompelaar Groot Ammers .

Van maandag juni tot en met vrijdag juni kun je meedoen met de zwemvierdaagse in Zwembad de Dompelaar in Groot-Ammers. Zwembad de Dompelaar in Groot-Ammers lijkt gered. Vrijwilligers hebben naar eigen zeggen genoeg geld ingezameld om de dreigende . Prijzen buitenbad De Dompelaar in Groot-Ammers. De prijzen van buitenbad De Dompelaar hebben we nog niet, we raden u aan voor de actuele prijzen of . Actuele openingstijden van alle zwemactiviteiten van buitenbad De Dompelaar in Groot-Ammers, ook tijdens vakanties. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Dompelaar De in Groot-Ammers vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Zwembad De Dompelaar in Groot-Ammers vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. De openingstijden van alle vestigingen van Openluchtzwembad De Dompelaar in Groot ammers vindt u op Openingstijden.

Dompelaar After Summer Party 20is een groot succes! Optisport locaties in Sliedrecht en Groot Ammers. Openluchtzwembad De Dompelaar in Groot-Ammers, Sportlaan 2964AN - Telefoonnummer, informatie en kaart van Openluchtzwembad De Dompelaar . Zwembad de Dompelaar Groot-Ammers Sportlaan - Groot Ammers Evenementen. Zwembad De Dompelaar de altijd gezellige zwemvierdaagse plaats. Openluchtzwembad De Dompelaar (Groot-Ammers).


Telefoon: Website: Openluchtzwembad De Dompelaar. Openingstijden Zwembad - 29AN - Openluchtzwembad De Dompelaar Groot-Ammers. Groot-AmmersPer mei verhoogt buitenzwembad De Dompelaar in Groot-Ammers het water van naar graden. Actueel adres, contactgegevens en overige informatie van De Dompelaar, Zwembaden in Groot-Ammers vind je hier op Gemeentewijzer. Zwembad Dompelaar De Groot-Ammers 0184661547.


Boek een overnachting in of in de buurt van Dompelaar via Booking. Geef je review van Zwembad De Dompelaar Groot Ammers Zuid-Holland en plaats je foto's en video's!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts