woensdag 16 december 2015

Gashaard schouw bouwen

In mijn jaren huis wil ik een nieuwe schouw bouwen met daarin een. Combineer de gashaard dan met een strak afgewerkte schouw of haardplateau. Een moderne gashaard heeft een hoog rendement, biedt comfort en geeft veel extra sfeer.

Belangrijk is dat de haard past in de bestaande schouw. U kunt kiezen uit modellen die volledig verzonken zijn in de muur of die in een schitterende schouw kunnen worden ingebouwd. Laat een inbouw gashaard bouwen en plaatsen door een gespecialiseerde. Indien geen schouw aanwezig is voor de plek van een te plaatsen gashaard zal .

Met ruim jaar ervaring in het bouwen en plaatsen van alle soorten haarden, gas en hout gestookt. Van de meest bekende merken haarden en kachels, van . Wanneer je een gashaard in wilt laten bouwen dan dient daar ook een schouw bij aangeschaft te worden. Je kunt bij diverse showrooms ideeën opdoen en . De schouw eromheen maakt het volledig af, deze is vervaardigd uit Belgisch hardsteen. De Faber Triple M Smart is een 3-zijdige inbouw gashaard die frameless. Naast de Faber 3-Step Opti-Myst strak in te bouwen, is het ook prachtig om . De gasleiding kun je dan ook mooi in laten bouwen.


Je kunt kan kiezen uit veel gashaarden zonder afvoer of rookkanaal.

Deze kun je gewoon los plaatsen of compleet met een schouw. Wij leveren en plaatsen gesloten gashaarden van onder ander Dru, Faber en Element4. Kortom wij bouwen uw gesloten gashaard veilig en bekwaam! Wij leveren en bouwen schouwen, kachels en openhaarden, maar kunnen ook een nieuwe. Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een gashaard.


Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun nieuwe gashaard in te bouwen in een reeds aanwezige schouw. Dat is een verstandige keuze die een hoop . Wat kost het plaatsen van een kachel met kachelpijpen? Wij bouwen openhaarden, klassieke en moderne open haarden, gas en hout openhaarden, marmeren schouw en kalkzandsteen schouwen.


De gashaard staat bij Kachelzaak Groningen centraal. Het nieuwe PowerVent systeem van DRU heeft de mogelijkheden voor het plaatsen van een gashaard nog eens extra doen toenemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts