donderdag 24 december 2015

Schoonmaaktips wc

Lees deze handige schoonmaaktips om snel en efficiënt te werk te gaan. Bijvoorbeeld een vaatwastablet in de wc-pot leggen en deze een nachtje in laten . Op deze website vindt u tal van schoonmaaktips die u helpen uw huis mooi schoon te houden.

Neem alles af wat je aanraakt als je naar de wc gaat. Reageer Tags: toilet schoonmaken, wc schoonmaken, kalk in de wc pot, ontkalken, toilet reinigen, schoonmaaktips wc pot en toilet, huishoudtip. Het schoonmaken van het toilet is niet bepaald een populaire hobby.


Daarom is het fijn als je je toilet zo snel mogelijk schoon kunt krijgen!

Heeft u geen zin om u wc een volledige beurt te geven? Met deze professionele schoonmaaktips wordt de regelmatige reiniging van je wc voortaan een fluitje van een cent. In de geschreven handleiding kun je de tips . Leg er een vaatwastablet in en laat deze een nachtje inwerken. De kalkrand is de volgende ochtend als sneeuw voor de zon verdwenen!


We verzamelen hier handige schoonmaaktips en weetjes om makkelijker je badkamer en wc schoon te maken. Zo kwam het voor dat ik daarom mijn moeder belde voor WC schoonmaaktips. Het was toen niet eens te vinden op, schandalig.


Veel mensen zijn bang voor de geurtjes, spettertjes en restjes die ze mogelijk kunnen tegenkomen.

Ik ben niet lang geleden verhuisd en ik krijg de wc pot onderin maar niet helemaal schoon. Vind hier dan direct dé perfecte oplossing. Door je toilet regelmatig te reinigen voorkom je dat je de wc vaak moet ontkalken. Je kunt de toiletpot, wc bril en wc tegels professioneel en . Heb jij er ook genoeg van om elke keer maar dure producten te kopen voor het huishouden? Bij deze een paar tips om vieze plekken, rare . Het toilet schoonmaken is niet de meest prettige schoonmaak klus.


Het schoonmaken van de wc volgens de professionele methode, gaat makkelijker en geeft . Lees de handige schoonmaaktips van Milieu Centraal. Chloor is niet nodig in je wc, maar als je het toch gebruikt: meng het nooit met andere . Een goede hygiëne in de badkamer of op het toilet is niet alleen prettig, het houdt ook ziektekiemen buiten de deur. Een onfrisse wc is wel het ergste wat er is.


Daarnaast moet het er niet alleen fris ruiken, het moet ook echt schoon zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts