vrijdag 5 mei 2017

Bamix multimes

Het multimes is het belangrijkste en het meest veelzijdige onderdeel van Bamix. U gebruikt hetom rauwe of gekookte ingredienten te versnipperen of fijn te . Met de Bamix staafmixer kunt u in principe in elke pan werken, zelfs als deze op een warmtebron staat.

Met de Bamix heeft u een complete keukenmachine in bezit. Toch is het even uitproberen hoe u het beste met de staaf kunt werken. Ben je een onderdeel voor je Bamix staafmixer kwijt?


Vervangend mesje voor uw Bamix staafmixer.

Met de staafmixers van Bamix heb je een topapparaat van oerdegelijke Zwitserse kwaliteit in huis. Dit multimes is gemaakt voor de Bamix staafmixer en is een . Het Bamix multimesje is een echte alleskunner Het meest veelzijdigste en gebruikte mes van de Bamix. Geschikt om rauwe, bevroren en gekookte ingredi nten . Het Bamix multimes of stermes heeft een diameter van cm en is cm hoog.


Het Bamix stermes is geschikt voor het hakken, pureren en emulgeren van . Bamix Mono M2Staafmixer Koper Limited Edition. Zowel thuis als in de professionele keuken wordt Bamix al decennia lang gezien als de nr. De Bamix staafmixer wordt al sinds 19in Zwitserland geproduceerd.

Momenteel is het de enige staafmixer die nog volledig in Europa wordt gemaakt. Voor de Bamix zijn messen beschikbaar: Multimes gebruikt u voor het fijnhakken van rauw en bevroren fruit, groenten, soepen en sausen, . Snippert, hakt en pureert, passeert soepen en sausen. KEUKENAPPARATENBlenders, Hakmessen - MixersMultimes. De eersteklas kwaliteit maakt van Bamix een onmisbaar element in uw keuken. Standaard geleverd met hulpstukken (klopper, mixer en multimes), . Bamix messenset à (multimes, klopper en mixer).


Los multimes Bamix 81Bamix stermes of Bamix multimes. Het Bamix multimes is een stervormig mes dat het meeste gebruikt wordt, dit veelzijdige Bamix .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts