vrijdag 19 mei 2017

Gewichtsvesten

Op zoek naar goedkope gewichtsvesten Vergelijk het ruime assortiment en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk online! Gewichtsvesten koop je eenvoudig online bij bol. Met de gewichtsvesten van Gorilla Sports haal je nog meer uit je Old School Trainingen.

Je verzwaart het lichaam waardoor oefeningen zwaarder zijn en meer . Dit functionele gewichtsvest is in gewicht te verstellen tot max kg. De maat is universeel en handmatig te verstellen. Het vest is voorzien van uitneembare .

Gewichtsvest (weighted vest) - tunturi maak je trainingen extra zwaar met het gewichtsvest van. Liggen jouw fitnessdoelen bij het verbranden van calorieën en verliezen van gewicht? Ook dan kun je met Muscle Power fitnessmaterialen uit de . Gewichtsvesten zijn een handige en functionele manier om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren en om extra gewicht toe te voegen aan je trainingen.


Je training verzwaren met een gewichtsvest? Haal meer resultaat uit je training met ons ruime assortiment gewichtsvesten. Het Gewichtsvest RS kg met losse gewichten (zakjes) van ongeveer kg.


Ventilerend vest met comfortabele gepolsterde schouders, voorkomt irritatie . Een gewichtsvest kan een toegevoegde waarde hebben bij krachttraining, cardio en snelheid.

Lees hier meer over het gebruik van een gewichtsvest. Gewichtsvesten vind je bij Hometrainershop. Een gewichtsvest is een verzwaard vest dat je kunt dragen om oefeningen zwaarder te maken. Het is gemaakt van een zwaar materiaal, . Shop online voor Gewichtsvest uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.


Een gewichtsvest maakt je training nog zwaarder op een goede manier. Wil je een gewichtsvest kopen voor een goede prijs? Laagste prijs, Hoogste prijs, Naam oplopen Naam aflopend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts