vrijdag 26 mei 2017

Carrousel keuken repareren

Om langer van uw nieuwe keuken te genieten, vindt u hieronder enkele tips. Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde keukenspecialisten uit uw regio! Carrouselkast Bruynzeel keuken repareren.

De carrousel in mijn Bruynzeel keuken (jaar oud) is kapot. Het losse deel aan de bovenkant, waarmee de . De carrouselkast in onze keuken is kapot. De deuren sluiten niet meer goed en het draaisysteem werkt ook niet meer.

Helaas weet ik niet van welk merk de keuken is, omdat deze al door de vorige bewoners geplaatst is. Keuken carrousel repareren (bovenste plastic) steunplaatje is afgebroken en 2x hoekcarrousel keukendeurtje afstellen. Ik wil graag een vaste plank in de kast en van de deurtjes gewone deurtjes laten maken. Bovenste buishouder voor carrouselkast (vervanger) (per stuk).


Buishouder (boven) voor de stang van een carrouselkast interieur (wit kunststof).

Onze dochter klom tegen het kast op om op het aanrecht te komen, met als gevolg dat als het kastje dicht zit er een grote schuine kier ontstaan . Wilt u een klus plaatsen voor de rubriek keukens en wilt u . Ik heb een systemat keuken (oktober 2003) met draaicarrousel (type Hetal ES-70) welke niet meer naar behoren werkt. Er is een onderdeel losgekomen en nu sluit een deel van het kastje van de carrousel niet meer. Montage hoekonderkast met carousel (M)HKC. Montage afstandhouders onder- en hogekasten greeploze keukens.


De carrousel van de keukenkast was al een jaar kapot. SLS heeft gezorgd dat de onderdelen gratis (!) werden geleverd door de fabrikant . IKEA - UTRUSTA, Carrousel onderhoekkast, Gratis jaar garantie. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden.


De keuken carrousel loopt niet goed meer en dient gerepareerd te worden. Omschrijving: Keuken carrousel repareren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts