donderdag 25 mei 2017

De koffiezetapparaat punten

Op de verpakkingen van Douwe Egberts, Pickwick, SENSEO en L'OR ESPRESSO vind je waardepunten. Knip deze uit en spaar zo voor mooie koffie- en . Met de waardepunten, die je vindt op onze verpakkingen, kan je sparen voor mooie koffie- en theeproducten en accessoires .

Op deze pagina lees je hoe en waar je je waardepunten kunt besteden. Beheer je gegevens en bekijk je actuele digitale puntensaldo. Douwe Egberts koffiezetapparaten bij Blokker. Goednieuws voor de Douwe Egberts koffie punten spaarders die (net als wij) niet dicht in de buurt wonen van een DE winkel, maar slecht nieuws voor de .

Douwe Egberts waardepunten catalogus Trending. Nederland is al sinds 17bekend met de merken DE rood koffie en Pickwick thee. De koffiepunten van Douwe Egberts zijn bij jong en oud bekend. Al zo'n jaar knipt half Nederland de zegels uit de verpakkingen van Douwe . INLEVEREN VOOR KORTING OP EEN NIEUW SENSEO KOFFIEPADAPPARAAT!


Ik spaar sinds een aantal jaren fanatiek Douwe Egberts punten. Ik ben zelf thuis de enige die koffie drinkt, dus ik heb het vooral van mijn visite .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts