maandag 15 mei 2017

Gaspitten schoonmaken soda

Maak aluminium nooit schoon met soda, want daar kan het van verkleuren! Als je aluminium over je gaspitten heen legt dan is je gasfornuis zo schoon in een mum. Lekker laten weken met soda en heet water en je poetst het daarna veel .

Een nachtje laten weken in pure schoonmaak azijn,of gewone azijn. Niet in de soda,dan worden de pitten dof. Het is een van de vervelendste klusjes in het huishouden: het schoonmaken van het fornuis. Het lijkt wel alsof die aangekoekte gaspitten nooit .

Hardnekkige vlekken en vuil op het gasfornuis of de kookplaat kan je gemakkelijk schoonmaken. Na afgelopen maandag mijn baking soda binnen te hebben gekregen. Min gaspitten, door de jaren heen er vies geworden met ingekookte vet resten, zo ook . Je kunt gaspitten ook schoonmaken met een stoomreiniger. Laten weken met soda en heet water en je poetst het daarna veel makkelijker . Gasfornuis schoonmaken - Het schoonmaken van een vervuild gasfornuis is geen. Ooit heb ik eens de tip gekregen om ze in een pan met kokend soda-water te laten weken, maar daar werden ze juist zwarter van in plaats van . Fornuisvraagje: gasbranders 'ingebrand' binnen paar maanden.


Gas op glas kookplaat- Goede tip voor schoonmaken?

Andijvie: hoe krijg ik mijn pitten van 't gasfornuis schoon. Je kunt natuurlijk dure schoonmaakmiddelen gebruiken maar lang niet iedereen heeft die. Simpele middelen als azijn, cola en soda zijn ware schoonmaakwonders voor het reinigen van pannen,.


Poets de gaspitten weer blinkend schoon met deze simpele truc. Kom binnen voor nog veel meer handige tips! Is het schoonmaken van gietijzeren pannendragers ook een van jouw minst. Inspiratie Tagged With: gaspitten, geemailleerde, gietijzeren, hoe, . Hoe krijg ik de gaspitten (branders?) op ons gasfornuis schoon? Die spuit je in met schoonmaakazijn en daarna gooi je de kleren in de.


Je kan er blijkbaar alles mee te lijf: vieze gaspitten en vuile stoepen,. Trouwlezers zijn good old soda en groene zeep. Van het schoonmaken van de afvoer tot de vieze voegen en de tegels. Maak een mix van een kwart dikbleek, een kwart soda en de rest met water. De gaspitten worden vaak slecht schoon bij de normale schoonmaakbeurt van het fornuis.


Ze mogen weken in kokend heet water met een flinke schep ouderwetse soda. Wat azijn is voor Nederland is baking soda voor de rest van de. In de ochtend kun je de baking soda verwijderen en de oven schoonmaken.


Doe een laagje soda in de pan en vul deze met water. Gaspitten: Aangekoekte gasfornuispitten kunt u gemakkelijk schoon maken,door ze . Het schoonmaken van je huis is meestal een vervelende klus. Hoe maak je gaspitten die zwarte bovenkant goed schoon en rvs oven?


Ik opperde dat dit natuurlijk met soda gedaan moest worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts