woensdag 31 mei 2017

Inventum friteuse gf431s

De Inventum GF4friteuse heeft een 22Watt vermogen en een inhoud van liter. Het element hangt direct in het vloeibare frituurvet. Princess Classic Family Castel Friteuse 182626.

De Inventum GF4friteuse heeft een vermogen van 22Watt en een inhoud van liter. Daarnaast heeft deze Inventum friteuse een extra diepe mand en . Vind hier alle reviews over de Inventum GF431S bij Coolblue. Met de Inventum GF431B bak je frites goudgeel en krokant.

Je stelt op deze friteuse gemakkelijk de gewenste baktemperatuur in met de bedieningsknop. Deze Inventum GF431S is een stijlvolle en gebruiksvriendelijke koude zone-friteuse. Hij is vaatwasserbestendig en bereidt friet en snacks in korte tijd! Inventum GF431S friteuse - Bij je thuis voor 4Op werkdagen voor 17:uur bestel . Uitvoering en Voorzieningen volgens test.


Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te .

INVENTUM Koude zone friteuse GF431S koop je op Kijkshop. De Inventum GF431S friteuse in RVS heeft een inhoud van liter en een vermogen van 22Watt. De GF431S heeft en traploze thermostaat, een koude zone, . De Inventum koude zone friteuse GF431S heeft een inhoud van liter en een vermogen van 22watt. De temperatuur stel je gemakkelijk in met de draaiknop, . Online inventum gf431s kopen of bestellen.


Inventum koude zone friteuse GF-431S, Traploos regelbare thermostaat. De Inventum GF4Friteuse is verkrijgbaar vanaf € 345. Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts