dinsdag 23 mei 2017

Citroen stampertjes

Gisteren voor het eerst sinds jaren weer een cola met schijfje citroen gehad. Vond ik het eerder niet lekker, nu vond ik het heerlijk. Een collectie met vele accessoires voor bij de cocktails.

Muddlers zijn lange staven ( materiaal afhankelijk ) wat gebruikt wordt om de Ingrediënten in cocktails te kneuzen zoals citroen, munt of ijs. O ja, eerste gedeelte van je vraag, inderdaad tonic stampers. Stampertjes voor in de horeca - snel en eenvoudig kopen bij Horecarama.


Afbeelding van IJsthee, frisse citroen, biologisch, gram.

IJsthee, frisse citroen, biologisch, gram. Bekijk vergelijk het ruime assortiment stampers en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk en snel online! Vergelijk kunststoffen stampers uit de nieuwste collectie en vind direct goedkope aanbiedingen Bestel online de beste merken!


Deze citroen stampertjes zien er erg leuk uit ter decoratie, maar zijn natuurlijk om citroen mee te stampen. Stamppotstampers voor in de horeca diverse modellen. Gratis verzending en levering binnen - uur. Serveer je een drankje met een schijfje sinaasappel, citroen of limoen?


Evenals de stampers die men serveert bij frisdranken als tonic en ice tea. De stamper dient voor het persen van het schijfje citroen of sinaasappel.

Tonic Stampers Transparant, Doos 1Stuks. Professionele Persen en stampers bestellen met een levertijd vanaf uur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts