maandag 15 mei 2017

Microfoon voorversterker

Een voorversterker is zeer bepalend voor de klank van uw microfoon of instrument. Maar waarom zou u een microfoon voorversterker gebruiken? Microfoon voorversterker, mixer bij Conrad.

Als service en klantvriendelijkheid tellen. ASP8is an 8-channel microphone preamplifier ADC that will transform your. Deze dual-mono microfoon voorversterker is de ideale oplossing: twee. Shop online voor Microfoon voorversterker uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op .

Een microfoon voorversterker, ook wel mic pre-amp genoem is een versterker die het geluid van een microfoon versterkt en zorgt dat er . Na het grote succes van de ADL 6mic-pre kwam er veel vraag naar een channelstrip van PreSonus met grotendeels het zelfde karakter als de zeer populaire . Fixapart PRE AMP-MIC audio versterker Zwart. Deze compacte professionele voorversterker is speciaal ontworpen om een draaitafel aan te sluiten op een . Manley TNT Micpre Microfoon Voorversterker. Avalon VDi box instrument en microfoon voorversterker zwart. Koop of Verkoop versterker op Marktplaats.


Voor universele toepassing is door Han, PA0JEN, een microfoon voorversterkertje ontwikkeld dat in zowat elke microfoon . Deze voorversterker versterkt het signaal van een microfoon, zodat het het door een eindversterker verder versterkt kan worden. De Warm Audio WAmicrofoon voorversterker is een professionele microfoon voorversterker die het geluid van instrumenten en microfoons warmer maakt en . Deze compacte professionele voorversterker is speciaal ontworpen om een draaitafel aan te sluiten op een versterker zonder phono ingang of om een . Een groot assortiment Microfoon Pre Amps vind je bij RJ Audiovisueel. Deze compacte professionele voorversterker is speciaal ontworpen om een draaitafel aan te sluiten op een versterker zonder phono . Antelope Audio MP8d 8-kanaals microfoon voorversterker. RME Quadmic II 4-kanaals microfoon voorversterker. Home ›› Recording ›› Microfoon voorversterker.


Gratis verzending bij bestelling boven 50euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts