vrijdag 20 april 2018

Countryfield windlicht

Windlichten, lantaarns en theelichtjes brengen veel warmte en sfeer in huis. Countryfield helpt je hiermee door een uniek assortiment landelijke sfeerlichten aan . Sierlijk, afgewerkt windlicht van het merk countryfield.

Bestel countryfield windlicht ro delanson m grijs l15b1voor 13. Countryfield Kerstboom Winnipeg S wit - 1cm. Countryfield Lantaarn vierkant zink - 22x22xcm.


Mooie royale windlichten van het merk Countryfiel door de zilveren binnenkant geeft dit windlicht een sprookjesachtig effect als deze brandt.

Mooi om zometeen je huis in kerststijl te brengen. In speelse vorm staat mooi op elke tafel en in elk sfeerhoekja. Ware eye catcher afgewerkt met stoer touw Formaat x x cm. Witte theelichthouder waxinelichthouder Lasey van Countryfield heeft een mandje van hout en aan de binnenkant een . Windlicht in stoere stijl met vierkante glazen binnenpot.


Mooi voor binnen en buiten met accenten van rattan en touw. Prachtig windlicht in zilverkleur met binnenglasPrachtig in elk interieur en door het bijgeleverde glas heel geschikt om kaarsen in te branden. Op zoek naar Countryfield windlicht Canjilon S groen? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


Dit windlicht Kintyre M goud is onderdeel van de Countryfield collectie. Het windlicht heeft een mooi design en is gemaakt van metaal. Fraai metaal lichtgrijs windlicht met gedecoreerde rand en glas van binnen. Via het dakje kan de kaars erin gedaan worden.


Deze gouden windlicht is van het woonmerk Countryfield. Het windlicht is cm in doorsnee en de hoogte is 3cm. Countryfield Windlicht rond goudkleurig – Ø17×cm.


Dit gouden windlicht is gemaakt van windlicht en onderdeel van de Countryfield collectie. Turquoise windlicht van Countryfield cm hoog cm breed. Leuk voor een kaars, maar ook geschikt om bloemen in te zetten. Resultaten voor Countryfield kaarsen: Merk x. Countryfield Windlicht rechthoekig koperkleurig -25x15xcm.


Countryfield kaars met hanger roze - Ø7 . Countryfield windlicht Afmetingen: x cm Kleur: roze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts