vrijdag 13 april 2018

Zilver schoonmaken met dreft

Je kan zilveren sieraden als volgt schoonmaken: Methode: Pak een stuk. Leg dan de sieraden die schoongemaakt moeten worden van goud of zilver op het. Zilver schoon krijgen zonder poetsen warm water met soda voeg.

Vervolgens even afwassen met afwasmiddel en goed droogvrijven met een theedoek. Ontdek de beste manieren van zilver schoonmaken, zodat je jouw sieraden, bestek en familiezilver weer prachtig kan laten glanzen! Is je sieraad wat dof van kleur geworden?


Lees hier tips voor het schoonmaken van zilver!

Methoden:Met een mild afwasmiddelMet zilverpoetsMet aluminiumfolie,. Als je veel zilver in een keer wilt schoonmaken dan verdubbel je de hoeveelheden. Zilveren sieraden schoonmaken kun je op verschillende manieren doen. Zilver reinigen met een papje van Natrium BiCarbonaat. Ultra Sonor gevuld met lauwwarm water en dreft oid.


Hier laat ik zien hoe je met middelen die iedereen wel in huis heeft je zilveren. Een oude populaire methode voor het reinigen van zilver was om het te laten. Je nodig hebt om de sieraden in een mengsel van water en afwasmiddel . Ik heb diverse kettinkjes, ringen, oorbellen die niet allemaal zilver zijn maar wel.

Een nachtje in een sopje met dreft, om te ontvetten. Gouden en zilveren sieraden kunnen schoongemaakt worden met een goede sieraden-reiniger die u kunt kopen bij de juwelier of goudsmid of u kunt de . Want eigenlijk kan jij je sieraden vrij eenvoudig schoonmaken. Wat ook handig is om zilveren sieraden schoon te maken is water met azijn en dreft. Hoe maak je zonder zilverpoets(doek) je zilveren voorwerpen glanzend schoon?


Wij presenteren je enkele handige alternatieven om zilver te poetsen. Waarmee kan ik een zilveren armband wat bij polijsten? In een schaaltje met gewone dreft leggen groeten Dirk Bedoel je een armbandje schoonmaken? Gouden en zilveren oorbellen kunnen schoongemaakt worden met een goede.


Als ze met een sopje van soda of afwasmiddel niet schoon worden, kan een . Handige tips over hoe je je zilveren sieraden het beste kunt reinigen. Het schoonmaken van je zilveren sieraden met een poetsdoek. Iemand een idee hoe ik deze eens kan schoonmaken zonder het te verknoeien?


Ik maak mijn zilveren ringen altijd schoon in soda. Een zachte tandenborstel met een beetje Dreft (afwas) en poetsen maar. Kristal, porselein en zilverwerk schoonmaken.


Kristal en porselein zijn erg kwetsbaar wanneer je ze in de gootsteen stapelt. Mag je met zilveren en gouden sieraden zwemmen? Droog de sieraden wel goed af na het schoonmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts