woensdag 11 april 2018

Fijn gekleurd aardewerk

Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de . Soort kreeft die het aardewerk heeft beschadigd (13).

Dat geeft geen zacht aardewerk, want het is hard werken (10). Fijn(?) dat ik niet de enige ben die er last van heeft (5). Aardewerk is zachter en minder duurzaam dan steengoed en porselein, maar het is veel.


Goede klei voor deze producten is kaolien (China-clay), een fijne witbakkende kleisoort.

Deze glazuur kan transparant of dekkend van kleur zijn. Deze aarde wordt gebakken in een samenstelling met andere mengsels. Hierdoor onstaat een fijn, wit, halfdoorschijnend aardewerk die wordt afgewerkt. Multi- gekleurde fijn aardewerk mok, FOB-prijs:US $ 0. Poort:FOB CHINA, Minimale bestelhoeveelheid:40Stuk product-ID:60202740172.


We hebben resultaten gevonden voor Fijn aardewerk met letters in het puzzelwoordenboek. Dit zijn aardewerk kleisoorten, die niet te hoog gebakken moeten worden. Kleur, hardheid en structuur van de scherf - de keramische materie - hangen nauw. Wanneer het gaat om onverglaasd fijn wit aardewerk dat van pijpaarde of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts