dinsdag 10 april 2018

Invertertechniek magnetron

Een aantal modellen uit de nieuwste generatie magnetrons bevat de zogenoemde invertertechniek. Daardoor werkt de magnetron nog sneller en is zuiniger met . Mijn magnetron heeft het, na vele jaren trouwen dienst, nu toch begeven.

De magnetron wordt vooral gebruikt om eten snel op te warmen of te ontdooien. Een nieuwe techniek biedt meer mogelijkheden. Hij maakt gebruik van een energiebesparende Inverter-techniek, er zit een . Inverter technologie zorgt voor een gelijkmatige opwarming van al je gerechten.

Kenmerken: magnetron met oven en gri; liter . De Pelgrim MAC624RVS multifunctionele oven heeft meerdere ovenprogramma's en beschikt over een magnetronfunctie met invertertechniek. De Pelgrim MAG624MAT is een magnetron met helder tekstdisplay. De magnetron heeft een inhoud van maar liefst liter en beschikt over inverter techniek.


Ideaal is de inverter techniek waardoor de magnetron zonder draaiplateau is uitgevoerd en daardoor ook voor ovenschotels e. Panasonic NN-GD462MEPG - Magnetron met Grill, Inverter Techniek. Automatische programma's - Gebruikksvriendelijk - Hoogwaardige kwaliteit. Ontdek Panasonic NN-SD271S - Magnetrons - 950W Compacte Magnetron met Inverter techniek en Roestvrijstale afwerking.


Doorzoek de Kelkoo categorie Magnetrons op invertertechniek magnetron.

Vergelijk prijzen van invertertechniek magnetron in Magnetrons en vind de laagste . De Pelgrim MAG614RVS is een magnetron met helder tekstdisplay. De magnetron heeft maar liefst een inhoud van liter en beschikt over inverter techniek. Het prijsverschil tussen een gewone magnetron en een combi is tegenwoordig niet. Geïntegreerde magnetron 9Watt met invertertechniek.


WitgoedoutletmeppelPrinsengracht 1279KD Meppel05769069De Pelgrim MAG614RVS beschikt over een magnetron functie met inverter techniek: het . Deze inbouw magnetron van Pelgrim beschikt over automatische programma's en een 10Watt magnetron met invertertechniek. Deze magnetron beschikt over invertertechniek. Veel bereidingen lukken prima in een standaard magnetron.


Maar voor een gelijkmatige en snelle bereiding is . De Pelgrim MAC614RVS magnetron heeft een helder tekstdisplay en beschikt over inverter techniek. De inverter techniek zorgt ervoor dat gerechten gelijkmatig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts