dinsdag 17 april 2018

Kaaskruller boska

Betaalbare, stijlvolle kaaskrullers, Girolles. Voor smaakvolle kaaskrullen van een Tête de Moine. Een kaaskruller van Boska is een graag geziene gast op elke borrel.

Zet een Tête-de-Moiner op de pin en je hebt een vermakelijke goudgerande presentatie. De unieke kaaskruller Geneva met stolp uit de Explore Collectie, is geschikt om flinterdunne kaaskrullen te schaven voor bij de borrel of als voor- en of . Een mooi en handig gereedschap de kaaskruller van Boska voor heerlijke krul van een Tête de Moine kaasje. Een lekker roosje van Tete de moine eten.

Dan gemakkelijk met een kaaskruller van Boska. Wij hebben diverse soorten kaaskrullers in ons assortiment. Met de Boska Geneva Kaaskruller schaaf je flinterdunne kaaskrullen van de T�te-de-Moine, een wereldberoemd halfhard kaasje uit de Zwitserse Jura. De Geneva Kaaskruller is een uniek product, door de hendel met het mes over de kaas te halen, krul je flinterdunne plakjes kaas voor bij de borrel of als . De stolp past op de Kaaskruller Geneva en zorgt ervoor dat je niet iedere keer de kaas hoeft op te bergen en de kaaskruller schoon moet te maken.


De Boska kaaskruller wordt geleverd met een eikenhouten plank, een roestvrijstalen pin en mes. Met de kaaskruller maakt u mooie krullen van kaas als . Kaaskruller (Girolle) Stolp van Boska Holland.

Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Met de Boska Holland kaaskruller schaaft u flinterdunne kaaskrullen van de tête-de-moine, een wereldberoemd halfhard kaasje uit de Zwitserse Jura. De keurig afgewerkte kaaskruller uit de Taste collectie is een heel handig stuk keukengerei. Een bloemrijke kaassurprise aan elk buffet. De kaaskruller van Boska is gemaakt van kunststof en RVS en is dus vaatwasserbestendig.


Elegante kunststof stolp behorende bij de Boska Kaaskruller. Vanaf nu kunt u uw gasten een culinaire belevenis voorschotelen. Met deze kaaskruller uit de 'Geneva' collectie van Boska tovert u in een handomdraai de . BOSKA Kaaskruller Stolp Toevoeging op uw kaaskruller van BOSKA. Boska Stolp Voor Kaaskruller - Kunststof.


Deze krullen maak je met de Kaaskruller van Boska Holland. Een culinaire belevenis in een handomdraai. Met de kaaskruller van Boska wordt thuiskoken een culinaire belevenis in een handomdraai.


In plaats van de koelkast kun je kaas ook erg goed onder de Boska Holland kaaskruller stolp bewaren zodat de kaas vers blijft en niet uitdroogt. De Kaaskruller Friends Eiken uit de Life Collectie bestaat uit een mooie eikenhouten kaasplank, het krulmes en de pin in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts