donderdag 19 april 2018

Snijplank olijfhout onderhoud

Het onderhoud van een houten snijplank roept nog wel eens vragen op bij onze klanten. Want hoe zorg je ervoor dat een mooie houten snijplank jarenlang . De olijfhouten accessoires zoals deze zijn afgebeeld op onze website.

Onderhoud houten snijplank Voordat je een houten snijplank voor de allereerste keer gaat gebruiken smeer je die helemaal in met een speciale dunne, smaak- . Mijn vriend heeft zo'n grote houten snijplank, misschien is het zelfs wel een hakblok. Ik heb daarop lekker vet vlees gesneden en . Onderhoud je houten snijplank voor jarenlang snijplezier.

Een houten snijplank is hygiënisch en het beste voor uw Robert Herder messen. Unieke olijfhouten snijplank uitstekend om verschillende soorten tapas op te serveren. Details; Bezorgen retourneren; Onderhoud; Vragen?


Om haar mooie kleur en glans te behouden dient het olijfhout af en toe met olijfolie of een. Speciale onderhoudswax voor houten serveer- en snijplanken. Wat is de beste olie om je houten snijplank te onderhouden?


Verleng de levensduur van je houten snijplank. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,en nog eens nee. Nooit een snijplank insmeren met olie,ziet er dan wel mooi uit maar is niet goed .

Voor het behoud van uw snijplanken en messen is een houten snijplank de allerbeste keuze om uw producten op te snijden. Bestel dan nu deze prachtige olijfhouten snijplank en gebruik dit als serveerblad voor uw tapashapjes! Hoe kunt u de originele tapasplank onderhouden?


Schitterende broodplank van olijfhout, ook te gebruiken als serveerplank. Bent u op zoek naar een wat kleinere ronde snijplank die toch erg stevig is? Na veelvuldig gebruik kan de olijfhouten plank wat droog worden.


Voor het onderhoud kunt de plank lichtjes schuren met schuurpapier en daarna insmeren met . Ook onderhoudsartikelen voor het heft alsmede voor het lemmet. Snijplanken en overige accessoires in kersen en olijfhout completeren het geheel. Hoogwaardig en duurzaam, maar ook duurder zijn bamboe en olijfhouten planken.


Voor optimaal onderhoud wrijf je houten snijplanken tot keer per maand in . Bowls and Dishes Pure Olive Wood serveerplank 25-cm olijfhout. Oldenhof snijplank met sapgeul x cm bamboe licht. Bekijk onze snijplanken voor in de keuken. Ze gaan lang mee en zien er stijlvol uit: een functionele toevoeging aan elke keuken.


Olijfhout is zeer geschikt om in contact te komen met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts