maandag 9 april 2018

Ouderwetse beschuitbus

Het meest bekend zijn de koekblikken en beschuitbussen. In de webwinkel van Retro Design vindt u een groot aantal producten die een mooi tijdsbeeld . Uniek blikje van de ruijter met afbeeldingen van oude ijstrafelen blikje is gevuld .

Koop of Verkoop beschuitbus op Marktplaats. Oude beschuitbus bolletje vintage, geen deuken, wel wat kale plekjes op de . Zachtgele beschuitbus met dansende koppels.

Oude beschuitbus beschuit met rode deksel WEG = WEG. Leuke oude bolletje, blik beschuitbus - zie de bijgaande foto per deel graag. Vind brocante beschuitbus op Marktplaats. Mooie oude gele beschuitbus met opgelegde letters. Ouderwetse Bolletje beschuitbus met mannetje erop.


Het blik is inclusief deksel ruim cm hoog. Het type onderstaande beschuitbus heb ik al bij m'n ouders, kennissen, m'n oma en m'n vriendin zien staan. Deze Brabantia Beschuitbus liter is gemakkelijk in gebruik en bovenal mooi!

Vintage serie van Typhoon komen, hij is absoluut niet ouderwets! De kookboeken blijven staan en de ouderwetse broodtrommel plus. Nu staat er een oude Bolletje beschuitbus op het aanrecht en ik heb . Klik op de foto voor een vergroting – Prijs € 2p.


Klik op de foto voor een vergroting – Prijs . Beschuitbus met beschuit, geschikt voor de grote bakkersbeschuiten. Bekijk details van 'oude antieke beschuitbus' voeg . Gisteren hamburgers gemaakt in het deksel van een ouderwetse beschuitbus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts