vrijdag 13 april 2018

Draaischijf maken karton

Leuk om een ridder kinderfeestje compleet te maken. Ik laat je zien hoe je zelf een draaiplateau kunt maken! Ik gebruik deze om onze kruiden op te zetten.

Je kan de draaischijf in elke kleuterklas gebruiken voor elk thema. Maar waarom zou je er één kopen als je er voor heel weinig geld zelf één kan maken? Een simpel stuk karton met een pijl volstaat ook al.


Een draaikaart is een kaart waar een draaischijf in verwerkt is.

Aan de voorkant is een opening gemaakt waardoor je steeds een ander plaatje naar . Draaischijven zijn van fiber (miniatuurschijven) of hard karton. Je kunt het zo moeilijk of eenvoudig maken als je maar wilt. Het spel met de draaischijf Een mooi voorbeeld van een themaspel is het spel met de draaischijf. Door tien keer de vorm op stevig karton over te trekken, kun je het spel de . Benodigdheden voor het maken van het draaiplateau.


Goed leren kijken, de persoonlijke beleving en fantasie concreet maken. Nodig: kartonnen kaartje, strookje karton, houtje of strook dikker karton waar een gat in kunt maken,. Wat is de functie van het kleine witte dopje achter je draaischijf?

Voor het maken van de draaischijf: 1) Snijdt een vierkant uit karton. Snijdt vier vierkantjes (die zo groot zijn als ¼ van het karton) uit gekleurd papier. Wil jij indruk maken op je vrienden bij de volgende spelletjesavond? Knip bijvoorbeeld pionnen of stukken uit restjes karton of visitekaartjes.


Als voor jouw spel een draaischijf of dobbelstenen nodig zijn, kun je die van een bestaand spel . Dus dan moet je duidelijk maken wat er gebeurde op die dag. En daar onder plak ik karton met een plaatje van die dag. Een GSM kan je maken van een verpakkingsafval beplakken met papier en.


Ik heb het idee om zelf een draaischijf(je) of rolbrug in N te bouwen, ik heb al wat. Ik las net dat je beslotenhebt om er geen draaischijf in te maken omdat de motor door de. Een muziekmaantje , Een opvangspelletje, Een muziekinstrumentje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts