donderdag 24 mei 2018

Airfryer

Met Philips Airfryer frituurt u gezonder, namelijk met lucht! Frietjes bevatten daardoor tot minder vet én ze smaken overheerlijk! Tot voor kort was het een teleshopping-illusie, maar nu zijn gerenommeerde merken als Tefal en Philips ingestapt op de .

Naast dat er een hoop ervaren gebruikers zijn komen er dus ook elke dag nieuwe gebruikers en . In deze beginners-serie over de Airfryer lees je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan. Philips Airfryer vind je bij Friteusecenter. De airfryer kan niet alles aan, zoveel wordt meteen wel duidelijk als we kijken naar de ontplofte vegaballen en leeggelopen kaassoufflés.

De Philips Airfryer is gemakkelijk in het gebruik en smaakt volgens een consumentenpanel goed. Misschien is de Airfryer XL meer naar de zin. De airfryer wordt steeds populairder, sinds 20is de heteluchtfriteuse niet meer weg te denken uit de keuken.


Lees verder voor meer airfryer informatie. Met de Philips Viva Airfryer HD92friteuse maak je de lekkerste hapjes op een gezondere manier! Met de gepatenteerde Rapid Air-technologie van airfryer . Op zoek naar een nieuwe Airfryer frituurpannen?


Vergelijk verschillende Airfryer frituurpannen op KIESKEURIG. Het is inmiddels een fenomeen: de Airfryer van Philips.

Hiermee frituur je niet in vet, maar in hete lucht: zo bak, braad en gril je met tot minder vet dan in . Hi Guys, today I'm reviewing the Philips Airfryer. This is supposed to be a healthy alternative to deep fried. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Met de Airfryer heteluchtfriteuse van Philips heb je nooit meer last van nare frituurlichtjes en is je friet bovendien tot minder vet dan bij normale friteuses! Gemaakt voor en door Airfryer gebruikers.


Hoofdkenmerken; - Heteluchtfriteuse; - Multicooker; - Zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts