maandag 28 mei 2018

Canon lens mok

Camera Schoudertas Nikon, Sony, Canon, Olympus, Pentax. Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel dragen, is de lens geïnspireerd op de enige echte EF Canon-lens. De mok is binnenin bekleed met stainless steel om je .

Dan is deze Camera Lens Beker de juiste gadget! Sony gebruiker, er werd dus eerst gecheckt of er echt geen Canon op stond! Groothandel Canon lens mok uit Chinese Canon lens mok Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel lens cup,canon lens thermos,thermos .

Gemodelleerd naar een Canon EF28-135mm lens, maar dan uiteraard zonder de lenzen. De Camera Lens Mok wordt geleverd inclusief zonnekap, die je in dit . Cameralensmok deluxe; Verkrijgbaar in zwart en wit; Mok met het uiterlijk van een Canon 24-1lens; Inhoud: 4ml; Niet geschikt voor de vaatwasser. Een keramische lens mok van een 28-135mm L II USM lens. Het uiterlijk van deze mok is mooi nagemaakt en lijkt erg goed op een Canon lens. De details zijn mooi, er zitten focus en een stabilizerschuifje . Een mok cup in de vorm van de bekende canon 24-105mm l lens.


De dop met zonnekap is opschroefbaar zodat de mok af te sluiten is.

Een isoleermok en eenvoudige mok, in de vorm van de bekende canon l-lens mokken in een koop. Deze isoleerbeker lijkt op een cameralens! Like every photo geek I splurged and bought the Canon Lens Thermos on. Just a week ago, we walked into our local cafe, and our barista handed us our latte in a mug that looked just like a lens. De isoleerbeker in de vorm van een cameralens is super leuk om cadeau te doen aan (hobby) fotografen.


Zeer geschikt om je koffie en thee lekker warm in te . Deze extravagante drinkbeker of thermo mok is voor alle fotografen en hun fans, maar. Deze bekers in de vorm van een Canon lens zien er bedrieglijk echt uit, . De Camera Lens Mok is een mok die precies lijkt op een professionele Canon camera lens! Een realistische en gedetailleerde cameramok inclusief lenskap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts