dinsdag 8 mei 2018

Biertap kopen

Tapclean de specialist voor een biertap en nog meer bar producten, eigenlijk alles wat met biertaps te maken heeft. Omdat dit assortiment snel wisselt komt het vaak voor dat bepaalde modellen niet . Bestel online uw biertap, bierkoeler, biertapzuilen, CO2-meters, fustkoppelingen en andere taponderdelen.

Ruim assortiment biertapmaterialen, snelle levering! Te koop Biertap van grolsch voor op fles met drukcapsules. Online winkel voor al uw biertapbenodigheden.


Wij repareren, installeren alle soorten biertapinstallaties.

AS complete biertapinstallatie Complete biertap installatie AS van Lindr. De bierkoeler is een waterbadkoeler en heeft een tapcapaciteit van liter per .

Je eigen thuistap bestellen om zelf bier te kunnen tappen doe je bij Thuisvergelijken. Vergelijk prijzen van diverse beertenders . Krachtige biertap met een tapcapaciteit van liter per uur. De biertap is voorzien van tapkranen en is van het type droogkoeler. Wij zijn Lindr dealer en Tsjechisch merk biertaps met een perfecte . Thuistaps (resultaten) - Vergelijken kopen.


BIER MAXX CO2-capsules voor biertap stuks CO2-capsules voor biertap, 10. Wil je een biertap kopen of huren, dan kan je er een vinden op Verkopen. Biertappen of beertenders kan je aanbieden door . AS 1biertap kopen Moderne en krachtige biertap van Lindr. De biertap is uitgerust met een krachtige pomp met en . Tooltip: Biertap, handleiding en garantiebewijs; Afmetingen (b x h x d) . Als u een biertap huurt komt deze grondig gereinigd bij u aan.


Biertap installatie hoeft u hier niets aan te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts