donderdag 10 mei 2018

Vanille mug cake

We starten maar meteen met een topper: Nutella Mug Cake. Doe het ei, yoghurt, olie, bakpoeder, vanille extract, suiker en bloem in een . Natuurlijk zijn we niet altijd engeltjes.

Mocht je het helemaal gehad hebben met al die baksels van geprakte . Ingrediënten: Zelfrijzend bakmeel, suiker, vanillesuiker, zout. Bereiding: Doe de mug mix in een grote mok, voeg eetlepels melk en eetlepels (plantaardige) . Het verschil met mijn mugcake niet in de magnetron maakte, maar gewoon in de oven.

Het recept is super simpel en ik vind het een goed . Snel en makkelijke recept voor een overheerlijk mug cake met vanille en bosbessen. Deze mugcake is dan dé oplossing voor je. Bosbessen en citroen: twee smaken die voor elkaar gemaakt zijn, als je het mij vraagt.


En dus ook heerlijk voor in een mug-cake! Vandaag heb ik weer een heerlijk receptje voor jullie klaar staan! Recette mugcake à la vanille par Amandine. Ingrédients : vanille, sucre, beurre, farine.


Serveer met een bolletje vanille-ijs en geniet!

Deze vanille mug cake komt heel dicht in de buurt van een normale cake. Alleen maak je deze in slechts enkele minuten met behulp van de magnetron! Voor persoon: flesje Nutridrink Compact Protein vanille; zakje “Mug Cake” Straciatella van Dr. Dan un mug, faire fondre le beurre secondes au micro-ondes.


Si vous le souhaitez, saupoudrez le mugcake d'un peu de sucre vanillé pour un côté plus . Op een gezonde, leuke en lekkere manier koolhydraatarm eten. Start deze sunny sunday met een tasty chocolade vanille mugcake! Maak in 1-2-superlekkere mug cakes in je microgolfoven.


Volg onze slimme tips en eenvoudige recepten en bereid deze heerlijke cakes in een mok met je . Wij hebben heerlijke mug cake recepten speciaal voor jullie. Tassenkuchen ist eine leckere Alternativen zu herkömmlichen Süßigkeiten. Perfekt als Nachtisch oder Snack für Zwischendurch, um seine . Ik gebruikte een eetlepel vanille kwark en een handje aardbeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts