woensdag 16 mei 2018

Zwitserse raclette

Raclette is naast kaasfondue een van de nationale gerechten van Zwitserland. De naam vindt zijn oorsprong in het Franse woord râcler, hetgeen schaven of . Vegetarische raclette met augurkjes en rauwe ham.

Als gerecht, met aardappelen, vlees en gesmolten kaas, én als vorm van gourmetten met Zwitserse kaas. Raclette: moet je beslist een keer proberen – Racletten is lekker, simpel en feestelijk. Raclette is een gerecht uit de Zwitserse bergen, van gesmolten kaas, . Voor Culy's Liselotte is raclette foodporn in de puurste vorm, maar wat is het eigenlijk precies en waar je eet het het best?

Volgens geschriften uit kloosters van Obwalden en Nidwalden mogen we aannemen dat in 12Wilhelm Tell al 'Bratchäs', zoals raclette toen werd genoem . De beroemdste twee kaasgerechten van Zwitserland zijn fondue en raclette. Het zijn weliswaar allebei smeltkazen gemaakt van alpenmelk, maar raclette wordt . Zwitserse Raclette Kaas, Gruyère, Comté kaas en Zwitserse Emmentaler online kopen en bestellen in onze online kaas shop. Raclette, Raclette, RACLETTE en raclette maaltijd. Raclette is een typische Zwitserse kaas, heerlijk pikant van smaak.


Zwitserse raclettes koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts