dinsdag 29 mei 2018

Zorba de griek beverwijk

Al jaren is specialiteiten restaurant Zorba de Griek een begrip in de regio. Ons restaurant is slechts 200m van station Beverwijk en. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, foto's, . Bij restaurant Zorba De Griek in Beverwijk eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer op IENS. De Griekse keuken (Grieks: Ελληνική κουζίνα) is de traditionele keuken van Griekenland.


Zorba De Griek, Meerstraat 1941JC Beverwijk Telefoon. Zorba de Griek biedt u een ruime keuze aan (gegrilde) vleesgerechten in . Reserveer snel uw tafel bij Restaurant Zorba De Griek in Beverwijk. Reserveren bij Zorba De Griek is helemaal gratis. Zorba de Griek is één van de verborgen parels in Beverwijk.


Specialiteiten Restaurant Zorba De Griek, Beverwijk. Vind meer informatie over Zorba De Griek op dinnersite. Zorba de Griek, Beverwijk: Bekijk onpartijdige beoordelingen van Zorba de Griek, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Lees beoordelingen restaurant Zorba de Griek te Beverwijk en plaats zelf ook een beoordeling. Foto van Zorba de Griek, Beverwijk: Zorba de Griek - bekijk 2onthullende foto's en video's van Zorba de Griek gemaakt door TripAdvisor-leden.


Zorba de Griek is gevestigd aan de Meerstraat te Beverwijk. Zorba De Griek (Beverwijk) in Beverwijk, Meerstraat 3 1941JC - Telefoonnummer, informatie en kaart van Zorba De Griek (Beverwijk) - Rubriek Restaurant. In een gezellige, traditionele ambiance serveren wij heerlijke griekse . Lees informatie over Zorba De Griek in Beverwijk op Couverts.


Het is niet mogelijk om direct te reserveren. Lekker eten bij Restaurant Zorba De Griek in Beverwijk? Reserveer direct een tafel, bekijk de classificering, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden . NaaZorba de Griek; Type: restaurant; Sterren: sterren ( beoordelingen); Adres: Meerstraat 32.


Zorba de Griek, Beverwijk Picture: Zorba de Griek - Check out TripAdvisor members' 1candid photos and videos of Zorba de Griek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts