maandag 7 mei 2018

Spirelli recepten

Je kunt met deze handige keukentool veel meer maken dan courgette pasta alleen. De meiden van de vegan blog De Groene Meisjes zijn ook fan van de spirelli. Zij deelden op hun blog dit fijne vegetarische recept voor een .

Hier 10x een super lekker courgetti recept! Ik heb zelf een spiraalsnijder van Gefu, een hele simpele van euro. We hadden hem al een tijdje liggen: de spirelli.


Voor dit super simpele groente spaghetti recept voegen we groene pesto toe.

Niet alleen op onze redactie lopen we warm van spirelli-pasta. Paleo Spirelli Pasta Carbonara Courgette is een recept uit het 1Paleo Recepten Kookboek. Paleo Spirelli Pasta Carbonara Courgette is een alternatief voor . Spirelli met tonijn-kaassaus, Spirelli met Gehaktballetjes, Spirelli Salade en Spirelli met bolognesesaus.


Haal ondertussen de courgette door de spirelli. Verhit een beetje olie in een andere pan en bak de courgetti minuutjes. Check de recepten, het blog én het filmpje in dit artikel om te zien waarover. Over de kleinere spirelli zonder hendel lees ik dat je hierbij altijd . Ik kreeg dan ook een speciaal spirelli kookboek van mijn zus en haar vriend voor Kerstmis, super handig, want je kan veel meer met zo'n .

Hier favoriete low-carb recepten met de Spirelli. Om je op weg te helpen heb ik alvast van mijn favoriete Spirelli recepten op een rijtje gezet. Verzamel ideeën over Groente Pasta Recepten op Pinterest, 's werelds grootste. Koolhydraatarm dieet en recepten: Groente lasagne. Explore Marcella Houniet's board Spirelli recepten on Pinterest, the world's catalog of ideas.


Met Het spirelli kookboek heb je snelle en gezonde recepten voor je. Vier courgetti recepten voor een heerlijke maaltijd! Beginnen door courgetti te maken met behulp van je spirelli!


Het recept hoe je deze rupsen kunt maken vind je onderaan dit review. Bij elk recept staat beschreven welke snijder je kan gebruiken en eventueel alternatieven. Voor hoeveel personen het gerecht is en er staat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts