woensdag 30 mei 2018

Nieuwe wasmachine met beschadiging

Wasmachines met lichte schade kunnen prima werken en zijn een stuk goedkoper. Zowel tweedehands als nieuw bestelt u eenvoudig online via Wassen. Aeg wasmachine l7fe84cs nieuw met transportschade (deuk aan de buitenkant).

Dankzij die lichte schade kunnen wij u deze wasmachines. Wilt u uw nieuwe wasmachine goedkoop kijkt u dan hier voor alle aanbiedingen. Home; Wasmachines; SIEMENS XLM 1472.


Er zijn nieuwe wasmachines leverbaar ,van diverse merken.

Elke week hebben we wasmachines die tijdens het transport lichte schade hebben opgelopen. Miele, Bosch, AEG Bestel de beste aanbiedingen direct online. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de . Vanaf het nieuwe jaar bent op op zaterdagen weer van harte welkom!


Wij bieden witgoed aan met zeer lichte transportschade. Kunnen jullie mijn wasmachine of wasdroger ook aansluiten op een trekschakelaar? Op onze nieuwe webwinkel vindt u een nog uitgebreider aanbod aan produkten.

Gratis bezorging jaar fabrieksgarantie. Wasmachine Samsung Ecobubble 7kg WF70F5E5P4W. Bekijk op onze pagina met licht beschadigde wasautomaten het.


Wasmachines, Nieuw, tot kg, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op . WASMACHINES : Aanvankelijk specialiseerde Electromax zich. BCC introduceert een webwinkel met schadeproducten. Het zijn nieuwe modellen die perfect functioneren, maar een deukje . Wist u dat u bij Hermans Trading Witgoed Outlet u een nieuwe wasmachine goedkoop aanschaft wij bieden een ruim assortiment goedkope wasmachines aan. Ik heb bouten vast weten te krijgen en voor die 4e zit het gat te ver uit de richting.


Heb contact opgenomen met de leverancier en de machine . Natuurlijk hadden wij ook een wasmachine nodig. Er was nog een oplossing een nieuwe mantel eromheen. Een beschadiging hoeft niet te betekenen dat de verpakking ook is beschadigd.


Uniek is onze voorraad B- Keuze apparatuur; fabrieksnieuwe apparatuur maar dan met een krasje, een deukje of zelfs met alleen verpakkingschade!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts