vrijdag 26 september 2014

Bestekbak op maat laten maken

De binnenmaat (diepte) van de bestekbakken hebben wij als uitgangspunt genomen. Makkelijk op maat te maken -Aan te vullen met . Bestekindelingen van hout op maat te leveren.

Breedte in mm op maat te maken, Diepte 2mm tot 7mm. Met een bestekbak in uw keukenla heeft u altijd het juiste bestek bij de hand. Met een bestekbak op maat maakt u ultiem gebruik van de ruimte in uw.


De maat kan eenvoudig eventueel worden aangepast met een lineaal en scherp mes.

Bestel de beste bestekbakken online in de webshop van Keukenmarkt! Let op: kijk goed naar de breedtemaat van de bestekbak zelf. Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies.


Een zeer praktische 5-vaks bestekbak die uit te schuiven is naar vakken. Makkelijk uitschuifbaar, ziet er goed uit, makkelijk schoon te maken. In een keer zat ie precies goed in de lade, nadat ik hem op de juiste maat had uitgeschoven.


Deze bestekbakken kunnen eenvoudig op maat gemaakt worden voor de beste. Deze universele bestekbak voor lade 90cm. Door je besteklade op maat te maken en qua stijl (hout, rvs of kunststof) aan te laten sluiten bij je keuken, creëer je een prachtig geheel.

Wij hebben een handgemaakte keuken laten maken en omdat we. Lades, apothekerskasten, LeMans en bestekbakken. Het zeezeilklaarmaken zal gebeuren in het weekend van en juni. Bij Met Landelijk Label kunt u meubels op maat laten maken.


Van besteklade tot voorraadlade in de keuken, houten laden, maar ook lades. De vele verstelmogelijkheden van deze lade maken het tot de meest geavanceerde lade op dit moment. Voor de breedte is iedere maat mogelijk tot 12mm.


In onze oude keuken zitten behalve een besteklade en een. Je kunt ook een beukenhouten bestel laten maken op maat maar dit is erg prijzig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts