donderdag 18 september 2014

High tea ouderkerk aan den ijssel

High Tea Ouderkerk aan den IJsselHigh Tea op locatieEen high tea is voor velen het ultieme verwenmoment waarbij gezellighei thee en hapjes elkaar . Een (h)eerlijke High-Tea op een heerlijke locatie: onze 16e eeuwse boerderij. Ouderkerk aan den IJssel: gratis voor kinderen: 2volwassenen: 250 .

Restaurants in Ouderkerk aan den ijssel en omgeving, menukaarten, Prijzen, foto's. Lekker uit eten in Ouderkerk aan Den IJssel? Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak.


Om uw gebruikerservaring te optimaliseren gebruikt highteawereld.

Gezellig genieten van high tea en afternoon tea in de Krimpenerwaard! Afternoon tea, High tea (tot personen) . Theetjetiendweg, Ouderkerk aan den IJssel. U bent van harte welkom voor een Afternoon of High tea in onze ontvangstruimte. Aan een sfeervol gedekte tafel serveren wij de tea in meerdere gangen.


Alle Restaurants in Krimpen aan den IJssel met high-tea met recensies en beoordelingen van gasten, foto's, menukaarten, adressen, telefoonnummers en . Kaasboerderij Hoogerwaard in Ouderkerk aan de IJssel ligt ten zuiden van Gouda aan de Hollandse IJssel in de Krimpenerwaard onderdeel van Het Groene . Catering bestellen in Ouderkerk aan den Ijssel, Berkenwoude of Bergambacht? Buffet Hapjes BBQ Tapas High tea Salades Berkenwoude en Bergambacht.

High tea en bloemen plukken in de Steinsetuin. Restaurant High Tea Hoogerwaard in Nieuwerkerk aan den IJssel. Amstelveen of Ouderkerk die op de zaak iets te vieren hebben.


Wij hebben de AD Terrassen Trofee 20gewonnen! Heeft u zin in een High Tea op z`n boerenfluitjes? Dan bent u bij Theetjetiendweg aan het juiste adres! High tea bij restaurant De Schelvenaer te Krimpen aan den IJssel is voor iedereen genieten van heerlijke hapjes zoals broodjes en natuurlijk bonbons.


OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - Na ruim drie seizoenen stoppen Jos. Ouderkerk, want de activiteiten worden slechts .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts