woensdag 17 september 2014

Bosch blender mmb64g3m

De Bosch MMB64G3M is een veelzijdige en stille blender waarmee je sappen en smoothies maakt. Het aparte filter filtert pitten en pulp uit je mix.

Het aparte filter filtert pitten en pulp uit je . De Bosch SilentMixx hakt, mixt en mengt de ingrediënten van uw keuze snel, betrouwbaar en bovenal, stiller dan elke andere mixer in zijn klasse. De Bosch MMB64G3M SilentMixx is een van de beste blenders van de markt. Bekijk de belangrijkste eigenschappen: Als .

Bosch MMB64G3Meer informatie of bestellen? De Bosch SilentMixx is, zoals de naam al zegt, een stille blender met een krachtige motor van 8watt. Kies voor de automatische stand; hakken, smoothie, . Deze Bosch MMB64G3M SilentMixx blender is voorzien van een hoogwaardige thermosafe glazen kan met een inhoud van 2. Bosch Silentmixx MMB64G3M blender; Materiaal: RVS behuizing, Thermosafe glazen kan 2. L; Accesoires: Chopper opzetstuk en smoothie . Inhoud mengbeker (fabrikantopgave): liter; Materiaal mengbeker: glas; Afmetingen volgens fabrikant (H x B x D): 43.


De blender was niet voorradig in de winkel maar werd mij - zoals beloofd- 's anderendaags vroeg geleverd (stond zelfs nog onder de douche). Lees de reviews (180) van consumenten die de Bosch MMB64G3M Blender eerder kochten.

De Bosch MMB64G3M vergelijken met andere blenders en kopen voor de laagste prijs? Wij geven je een uitgebreid overzicht van prijzen en specificaties. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de MMB64G3M blender blender staafmixer. De MMB64G3M blender is al verkrijgbaar voor € 8op VERGE. De Bosch MMB64G3M Blender is met een vermogen van 8Watt lekker krachtig.


En toch maakt deze blender weinig geluid! Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te . Koop uw BOSCH MMB64G3M aan de beste prijs, gratis geleverd en service. Apparaat aangeschaft op 30-09-en is dus nog onder garantie.


NIEUW IN DOOS Bosch Silentmixx Blender - Luxe MMB64G3M.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts