donderdag 11 september 2014

Faber opti myst

Elektrische haard met het 3-dimensionale Opti-myst vuur. Vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp. Eenvoudig te plaatsen inzethaard met het 3-dimensionale Opti-myst vuurbeeld. Kom de Opti-Myst bekijken in de showroom of vraag nu een offerte aan.


De scherpste prijs met de beste service bij . Deze hangende elektrische haard van Faber, de Nissum Opti-myst, is bijzonder eenvoudig te monteren. De haard wordt eenvoudig aan de muur gehangen en . Faber opti-myst casette m de faber opti-myst cassette m is een losse inbouw unit. Elektrische haard met veel mogelijkheden de faber cassette 4opti-myst is . NIEUW , Faber Gala opti-myst top model is een inbouw Opti-Myst sfeerhaard.


Deze haard heeft een verbluffend realistisch vlambeeld d. Kom deze haard bekijken in onze showroom in Lunteren! Het beproefde Opti-Myst principe is niet nieuw en de vrij te plaatsen cassettes ook niet. Wel nieuw is deze Faber Opti-Myst Cassette 400.


Het Opti-Myst vuur maakt een einde aan het platte vuurbeeld in. In heel Nederland installatie vakkundig uitgevoerd.

Een van de unieke brandtechnieken van Faber is de Faber Opti-Myst. Deze techniek toont een realistisch vuurbeel wat bijna niet te onderscheiden is van een . Nu niet meer met de Faber Opti-Myst Basket, elektrische haard die alleen wat water voor het rookeffect nodig heeft. De Faber Cassette M Opti-Myst is een eenvoudig in te bouwen cassette en te plaatsen is naar eigen creativiteit. De Faber Cassette Opti-myst is verkrijgbaar in . Download hier gratis uw Faber Gala opti-myst handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Elektrisch vuur was nog nooit zo mooi als met de Faber Step Opti-Myst. De Faber Step Opti-Myst is een elektrische inbouwhaard voorzien van drie kanten . De Niva is een inbouwhaar leverbaar in zwart en brons, met Opti-myst Slimline.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts