dinsdag 23 september 2014

Pelican rouge koffie kopen

Naast onze premium koffiebonen, bieden wij ook een uitgebreide selectie van verse koffie en instant dranken. Ook leveren wij heerlijke creamers, chocolade . Onze toegewijde koffiespecialisten hebben een uitgebreide koffie lijn geperfectioneerd.

Daarnaast zorgen we dat elke machine perfect is afgesteld op elke . Op het werk, onderweg, in het restaurant of thuis. Pelican Rouge levert koffiemachines van de hoogste kwaliteit, in alle soorten en maten. Leasen, huren of kopen, we denken graag met je mee.

Alleen experts op het gebied van koffie weten de perfecte koffie te realiseren. We beschikken dan ook over ware koffiekenners, mede dankzij onze jarenlange . Pelican Rouge Ethiopie Sidamo Inhoud: - 1 Arabica - Single Estate. Pelican Rouge koffie is nu ook verkrijgbaar in capsules voor Nespresso machines. De drie overheerlijke blends die nu via de webshop verkrijgbaar zijn voor . Vergelijk koffiesoorten en kies de beste aanbieding uit! Dat maakt ons bijzonder, al vier generaties lang”.


Pelican Rouge producten kopen bij Amatic Supplies? Voor iedere gewenste koffie beleving heeft Amatic Supplies BV het juiste koffieapparaat in samenwerking .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts