woensdag 10 september 2014

Smoothie kiwi yoghurt

Het is dan ook niet zo gek dat een kiwi smoothie maken populair is. Met yoghurt en fruit maak je de lekkerste smoothies, deze sinaasappel-kiwi smoothie bijvoorbeeld! Schil de kiwi en de banaan en doe deze in een blender.

Voeg hier ook de yoghurt en de honing aan toe en mix het geheel totdat alles goed . Lekkere smoothie recepten category De afdeling Kiwi Recepten. Hier kan je de lekkerste en gezondste smoothie recepten vinden en ook zelf smoothies toevoegen. In de meeste smoothies zit zuivel zoals melk of yoghurt maar er zijn ook mensen die deze producten juist niet in hun.

Magere smoothie van yoghurt, banaan, rode biet, kiwi en eventueel honing. Voeg het fruit in de blender en mix het met (soja)yoghurt. Naar wens kun je er een eetlepel honing en een vanillestokje aan toe voegen om de smoothie zoeter . Dit heb je nodig (voor persoon) Kopje (geiten)yoghurt banaan kiwi. Drinkontbijt van kiwi, super gezond en makkelijk recept.


Schil de kiwi's, pel de bananen en stop in de blender; Pers de sinaasappels en giet het sap erbij; Voeg de yoghurt en havermout toe. Benodigdheden: blender of keukenmachine, . Ik geef je het recept van een heerlijke frisse smoothie met banaan, kiwi en peer. Smoothie van yoghurt, kiwi, banaan, sinaasappel.

Voorbereidingstijd: minuten; Kooktijd: minuten. Totale tijd: minuten; Aantal porties: 2. Heerlijk fruitig voor de liefhebbers van smoothies! Banaan, aardbei, kiwi, yoghurt of ijs en de vruchtensappen in een blender tot een glad geheel mengen.


In deze yoghurt smoothie wordt mango toegevoegd om de nodige zoete smaak te leveren zonder gebruik . Benodigdheden: kiwi's; 2g meloen; nectarine; 3ml perzik yoghurt; bolletje slagroomijs; blender. Smoothie met Appel, Banaan en Kiwi Vandaag veel fruit gekocht om zo in het oude jaar al een begin te maken. Lekker recept voor twee grote glazen yoghurtsmoothie met ananas, kiwi en banaan.


Weet je trouwens hoe je makkelijk een ananas snijdt? Posted On september 20By smartcookie And has No Comment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts