vrijdag 19 september 2014

Kookplaatkrabber

De roestvrij stalen GEFU kookplaatkrabber is onmisbaar voor het reinigen van elke keramische kookplaat. Met de keramische kookplaatkrabber van Gefu kun je makkelijk kookplaten schoonmaken. Het apparaat werkt eenvoudig en verwijdert vuil zonder krassen .

Wees de eerste om dit product te waarderen. Houd uw kookplaat eenvoudig schoon met de Handy keramische kookplaat schraper. Heeft u ook last van zwart restjes op uw gladde kookplaat?

Gaat het stinken als u de kookplaat weer gebruikt? Met deze kookplaatkrabber heeft u hier geen last . De LAAGSTE PRIJS voor een kookplaat krabber betaalt u bij Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.


De kookplaatkrabber van Rösle is gemaakt van roestvrij staal en heeft een totale lengte van 1cm. De handgreep meet cm en is voorzien van een . De WMF Profi Plus kookplaat krabber gemaakt van zeer duurzaam Cromargan roestvrij staal. Hiermee voldoet de kookplaat krabber van WMF .

Kookplaatkrabber Voor het verwijderen van aangekoekt vuil op de inductie of keramische kookplaat geleverd met mesjes. WMF Profi Plus Keramische Kookplaat Krabber. De WMF Profi Plus kookplaat krabber gemaakt van zeer duurzaam Cromargan . Aanbieding voor WMF Profi Plus Keramische Kookplaat Krabber en nog veel meer woonaccessoires. Met de keramische kookplaatkrabber 'blanko' van gefu kun je makkelijk kookplaten schoonmaken.


Het apparaat werkt eenvoudig en verwijdert . Keramische en inductie kookplaten zijn makkelijk schoon te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts