vrijdag 5 september 2014

Duurste koffie olifant

De nieuwste en meteen ook duurste koffieboon op de markt heeft een behoorlijk bizarre oorsprong. De duurste koffie ter wereld was tot nu toe Kopi Luwak. Deze koffie wordt gemaakt met de uitwerpselen van een olifant.

Kopi loewak of civetkoffie is één van de duurste koffiesoorten ter wereld. Black Ivory Coffee is koffie van bonen die eerst door olifanten is gegeten. De Indonesische kopi luwak is al een hele tijd de duurste koffie ter wereld.


Kopi Loewak stond jarenlang bekend als de duurste koffie ter wereld.

De Arabica koffiebonen worden gevoerd aan olifanten en na tot 70 . Geloof het of niet, maar gasten van het luxe Anantara resort in Thailand kunnen dagelijks 's werelds duurste koffie drinken. Koffie is een van de populairste dranken over de gehele wereld. Voor minder dan een euro koop je een kopje uit een automaat en voor het dubbele koop je . Zwart Ivoor' heet de koffie van olifantenpoep, die volgens kenners een 'aardse en fruitige smaak' heeft. Een boon met een bijzondere afkomst en een even zo bijzondere prijs: 8euro per kilo.


Kopi Loewak stond namelijk jarenlang bekend als de duurste koffie ter wereld. De Arabica koffiebonen worden gevoerd aan olifanten en na . Duurste koffiebonen ter wereld komen uit een olifant.

Bron: Daily Mail De nieuwste en meteen ook duurste koffieboon op de markt heeft een . Kopi Loewak is niet meer de duurste koffie ter werel de olifant blaast de. Van koffie hoort men te genieten; zeker als een kopje dollar kost en de koffiebonen afkomstig zijn uit olifantenpoep uit Thailand. De duurste koffie ter wereld was tot nu toe . De duurste koffie ter wereld is de Black Ivory, koffie gemaakt van Thaise olifantenpoep.


Dus voor de echte chique mensen, bestel een Black . Niet alleen katten produceren koffie, maar olifanten ook. De koffie van poep is niet alleen de raarste koffie maar ook de duurste koffie. De gasten van een luxe resort in Thailand kunnen dagelijks 's werelds duurste koffie drinken.


De koffie is daarmee de duurste koffiesoort ter werel aldus ABC. Het Thaise Anatara Resorts kwam op het idee koffie van olifantenpoep te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts