vrijdag 5 september 2014

Juliennesnijder hema

Juliennesnijder voor het in smalle reepjes snijden van bv. Roestvrij staal, geschikt voor de afwasmachine. De juliennesnijder van WMF Profi Plus is een handig hulpje bij het maken van fijne reepjes groente, bijvoorbeeld voor in de soep.

Bekijk vergelijk het ruime assortiment raspen en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk en snel goedkope aanbiedingen online! Ik heb zo'n juliennesnijder van de action voor euro waar je het ook mee kan doen, gaat nog vrij goed hoewel deze me dan wel weer een . Deze vlakke rasp heeft een fijne en een grove rasp en een juliennesnijder. Nog een tip: ik heb er net een bij de blokker gekocht voor 4 met aan een kant een dunschiller en aan een kant een julienne snijder!

Hema wil met deze wedstrijd bijdragen aan de praktijkvorming van studenten van. Verder is het handig om een spirelli of juliennesnijder te gebruiken,. Maak nu de courgette 'spaghetti-proof' met een juliennesnijder of spirelli.


Creëer culinaire sensaties met de Julienne Snijder van OXO Good Grips. Juliennesnijder, Quick Speciaal (merk: westmark, art nr 60962270) . Altijd scherp geprijsd snel bezorgd! Met deze OXO Juliënne Snijder Y-model dunschiller maak je prachtige Juliënne streepjes van courgette,.


Black Friday: shop online met korting bij HEMA.

De julienne snijder al uitgeprobeer prachtige reepjes julienne wortel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts