woensdag 24 september 2014

Mepal rosti onderdelen

Zoekt u een onderdeel voor een Rosti Mepal product? Rosti Mepal volop uit voorraad leverbaar. Membraam, afdichtring en veer voor de Campus pop-up beker bestellen?

Dit setje onderdelen is uit voorraad leverbaar. Afdichtring en stopje voor de Campus schoolbeker van Rosti Mepal bestellen? Rosti Mepal produceert al ruim jaar kunststof producten, gerelateerd aan eten en drinken.

Een groot deel van de productie vindt plaats in . Wanneer de afdichtring en andere onderdelen van de Rosti Mepal Pop-up drinkfles vervangen moeten worden kun je deze heel gemakkelijk . Onderdelen voor de Campus broodtrommel, schoolbeker en pop-up drinkbeker.

Wanneer de Rosti Mepal schoolbeker lekt kunt u dit in de meeste gevallen. Let op: de overige onderdelen kunnen niet worden uitgekookt! Je kunt heel gemakkelijk de afdichtring en de andere onderdelen uit de Rosti Mepal Pop-up beker.


Verleng de levensduur van de Rosti Mepal producten met onderdelen. Dat is het principe van de pop-up drinkfles van Rosti Mepal. Onderdelen voor de pop-up drinkfles kunnen eenvoudig worden nabesteld op . Set van Mepal Rosti onderdelen: 1x geel koffiekopje met oor (160); 1x geel theekopje met oor (216) en een geel eierdopje (nieuw). Stel zelf de kleuren van de verschillende onderdelen samen . De deksels die ik online bij de Rosti Mepal shop heb bestel blijken van.


Erg handig voor in de auto, op kantoor of tijdens de vrije tijd. Voorzien van een systeem waardoor gemakkelijk metéén hand kan worden gedronken. Thermoskan Thermoskan Rosti Mepal 'Excalibur' 3ml.


Thermoskan Thermoskan Rosti Mepal 'Excalibur' 7ml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts