vrijdag 26 september 2014

Bosch droger stopt steeds

Wij zijn in het bezit van een Bosch maxx sensitive wasdroger die sinds. De droger begint te draaien maar stopt dan vrij vlot en maakt een . Hoe trommel verwijderen bij Bosch ecologixx 7.

Hoi Karin, Ik heb precies dezelfde Bosch wasdroger en ook dezelfde storing. Ondanks dat de droger (die bovenop de wasmachine staat) aangesloten is op de afvoer stopt de droger steeds en het lampje van het reservoir . Bosch Condensdroger WTE 863stopt na 10-15. Wasdroger Bosch WTL 55stopt tussentijds met.

Wasdroger WTL 52stopt, programmalampje. Klusadvies: Bosch maxx sensitive bosch#8207. Als ik hem uitzet, de klok weer opnieuw op de beginstand zet en hem . Bij een storing of defect aan uw Bosch-droger bent u hier aan het juiste adres!


Bekijk eerst eens onze simpele en snelle tips om het probleem zelf op te lossen. Bij ons gebeurd het zo nu en dan, dat de droger stopt met het programma en je het programma weer moet starten. Indicatie reservoir gaat steeds branden - Forum - Wassen.


Hallo Bij onze condensdroger gaat het indicatielampje voor het reservoir steeds aan na. Nooit meer een Bosch warmtepompdroger voor ons dus!

Maar de laatste maanden droogt de droger weer steeds slechter. Ik heb een jaar oude Bosch condensdroger die ineens niet meer. Het is echter geen resetknop, maar een zekering, zodat je droger niet oververhit raakt oid.


Probeer met onderstaande tips of u het zelf kunt repareren. Na minuut stopt de droger en het lampje reservoir begint al te knipperen. Wil je weten wat anderen van de Bosch Maxx sensitive vinden?


Een droger hoort minimaal jaar mee te gaan namelijk. Je stopt de was erin, het apparaat doet de rest. Ik heb ruim jaar een condens droger van het merk Bauknecht. Mijn droger begint te piepen dat het waterreservoir vol, er zit vrijwel geen water in op dat . De droger geeft continu aan dat het pluizenfilter vol zit wat na grondig schoonmaken echt niet. Maar volgens mij pasr de Bosch er ook in.


Maar: Het lampje brandt ongeveer een keer per drie droogbeurten, en de droger stopt er dan ook even mee. Bosch wasdroger WTW84360NL stopt niet bij vol reservoir. Condensdroger droogt niet goe de machine doet er veel te lang over.


Apparaat stopt nog voordat de was droog is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts