donderdag 18 september 2014

Papieren lamp maken

Heb je een nieuwe lamp nodig, maar een klein budget? Meer over Origami Lamp, Papieren Licht en Origami Papier.

Wil je zelf eens proberen het te vouwen, dan vind je hier een. De papieren lampen geven een mooie kleur licht zo op de donkere dagen. Misschien vind je zo'n papieren bollamp wat saai?


Om gaten te maken in je kop en schotel heb je een diamantklokboor nodig.

Om een papieren lamp te maken heb je een basis nodig, . Origami, de kunst van het papier vouwen, vindt langzaam zijn weg in de designwereld. Trek het touw samen, maak een lus en buig de lamp recht. DIY: Lamp van papieren bol en koffiefilters. Ik wilde heel graag zelf een lamp maken en had daar verschillende ideeën over. Met lappen stof, lampfolie, behangpapier of wol kan je zelf een originele lampenkap maken.


Beplak een lamp met vrolijke, papieren bloemen. Ik zou niet eens kunnen kiezen welke ik zou willen maken ;). PAPIERenzo is onderdeel van Mus Merel, de winkel voor living en craft.

Is uw effen Washi papier geschikt voor het bekleden van lampen? Het decoreren van je huis met een klein budget is helemaal niet moeilijk, zo bewijst de Japanse ontwerpstudio YOY. Deze lamp is heel gemakkelijk zelf te maken, is erg mooi en sfeervol en: is bijna gratis!


Zelf heb ik een rijstpapieren lamp gehaald bij Ikea. Deze lamp heeft een platte bolvorm en de vele vouwen zorgen voor een versterking van het licht. Bovendien zorgen de vouwen voor een schouwspel aan . Vouwen is 'in' en gevouwen lampenkappen zijn daarom niks nieuws. Waarschijnlijk zijn niet alle lampjes en alle typen papier hiervoor . Lees alles over lampen en lampenkappen maken. Verwijder het papier van het folie en plak het op de stof.


Maak je cadeau helemaal af met deze hand made cadeausticker. Een origineel kado om te geven en te krijgen voor de babykamer of voor een nieuwe woning. Dit is een leuke project dat is zeer rendabel en gemakkelijk te maken. Stap 1: BenodigdhedenHet volgende is alles wat die we .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts