vrijdag 26 augustus 2016

Afvoergaatje koelkast reinigen

Indien een gewone koelkast niet naar behoren wordt gebruikt, zal u opmerken dat er naargelang het. Spring naar Afvoer schoonmaken - Ligt er water onderin de koelkast? Dit wordt vaak veroorzaakt door een verstopt afvoergaatje achterin de koelkast.

Vandaag heb ik mijn koelkast weer eens flink uitgesopt. Wanneer het afvoergaatje achterin de koelkast verstopt is, kan water uit de bodem van het toestel. Het was veels te lang geleden dat ik mijn koelkast had schoongemaakt.


Dus lag er achterin, bij dat gaatje, een soort van rood slijmerig prutje.

Lees hieronder tips voor het schoonmaken van de koelkast. In het afvoerputje achter in de koelkast bevindt zich vaak nog vuil, dit kan zorgen . Maak de binnenkant van de koelkast schoon met een sopje van soda met afwasmiddel of allesreiniger. Achterin onze koelkast is zo'n afvoergootje voor condenswater.


De HuishoudCoach vertelt je hoe je jouw koelkast schoonmaken. Toevallig kwamen wij er net achter dat onze koelkast een druipwatergootje heeft. Siemens koelkast reinigenberichtenjuli 2008Liebherr koel vries combi nare stanklucht bij. Deze advertentie is gebaseerd op uw huidige zoektermen.


Bezoek de pagina Waarom deze advertentie?

Hoe kan het dat er steeds een laag water onderin de koelkast staat. Heb je aan het afvoergaatje aan de achterkant gedacht bij het schoonmaken. Het gaatje is de afvooer voor condens vorming in de koelkast, . Bij onze vorige koelkast was een rood plastic 'pookje' meegeleverd waarmee je het afvoergaatje schoon kon houden.


Als dit gaatje verstopt zit zal het water ophopen en loopt het uw koelkast in. U kunt het afvoergaatje eenvoudig doorprikken met bijvoorbeeld een ijzerdraadje. Even een huishoudelijke vraag, achter in je koelkast zit zo'n gaatje voor het condensvocht. Ik heb een RVS Liebherr koelkast met diepvries van ongeveer 9jr oud.


Het laatste jaar zit regelmatig het afvoergat verstopt en na deze te . Het putje achterin de koelkast is vaak een kritiek punt bij het schoonmaken van een koelkast. Je wilt natuurlijk niet het vuil door het afvoerputje . Heeft je koelkast last van een slechte adem? Soda desinfecteert en haalt eventuele nare geurtjes weg; het afwasmiddel reinigt en ontvet.


Maak het afvoergaatje in de achterwand van de koelkast ook schoon, dit is vaak de . Een plas water onderin is een vaak voorkomend probleem bij een wat oudere koelkast. Je doet de koelkast open en komt na het uitnemen van . Ik weet niet of jij wekelijks de achterkant van je koelkast poetst Chica,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts