dinsdag 16 augustus 2016

Vers fruit in water

Maar sinds kort ben ik helemaal fan van fruitwater, dat is gewoon water met vers fruit, ijs en eventueel wat munt of andere kruiden. Je drukt er al snel een paar schijfjes citroen, een vers takje munt en wat. Dat is gewoon (gefilterd) water met vers fruit, ijs en eventueel wat .

Zeker doen dat fruitwater maken, zeker wanneer je aan het afvallen bent! Dat is gewoon (gefilterd) water met vers fruit, ijs en eventueel wat munt of andere kruiden. Je kan het wel een paar dagen bewaren, maar het is het lekkerste en friste als je het iedere dag vers maakt.


Met dit warme weer is veel drinken een must.

Je kunt dan gaan voor fruitsapjes of ongezonde frisdranken, maar wat dacht je van homemade . Gewoon (of gefilterd) water met vers fruit, ijs en eventueel wat munt of . Fruitwater is niets anders dan water uit de kraan met een stukje vers fruit of groente en eventueel een takje verse kruid. Wat je nodig hebt is vrij weinig: vers fruit naar keuze, kruiden en water natuurlijk.

In deze video laat ik zien hoe je fruit water kunt maken voor onderweg. Voeg daar vers fruit aan toe stop het in een Saveur Pure Mason Jar. Ik kwam hem tegen, geprobeerd en goedgekeurd!


Een ontzettend leuk idee en zeker met warm weer. Was fruit altijd grondig onder stromend water om vuil en stof te verwijderen. Fruit kun je het beste eten met of zonder schil, vers of uit de diepvries.


Vul de kan eventueel met ijsblokjes of crushed ice en laat ongeveer uur in de koelkast staan, zodat het water goed op smaak wordt gebracht door het fruit en . Fruitwater is geweldig om aan te vullen bij je dagelijkse hoeveelheid gewoon water! Dat is bronwater met vers fruit en eventueel wat munt of . Maak je eigen favoriete fruit combinatie. We moeten elke dag tot liter water per dag drinken.


Het enige dat je nodig hebt is vers fruit, honing, limoensap en eventueel wat water. Met dit recept voor simpele fruitijsjes kun je natuurlijk nog veel meer smaken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts