donderdag 11 augustus 2016

Indesit wasdroger droogt niet

Inmiddels was ik erachter gekomen dat één van de klixons de boosdoener was (dankzij deze posting: Wasdroger Indesit ISL C (EX) droogt . Indesit WIDL 126: droger droogt niet en wast niet op. Probeer met onderstaande tips of u het zelf kunt repareren.

Het verwarmingselement functioneert niet. Hoogs waarschijnlijk is het verwarmingselement defect of een thermostaat op het . Voor u de kledingstukken droogt kunt u ze beter goed uitwrin- gen om zoveel . Hierbij wil ik een klacht melden over Indesit : Mijn droger is maanden oud en heeft vanaf dag een niet goed gedroogd.

Hieronder veel voorkomende storingen bij wasdrogers. Condensdroger droogt niet goe de machine doet er veel te lang over. Net nieuw blaast wel maar droogt niet opnieuw aangezet op ander nummer. Graag wil ik de gebruiksaanwijzing van; Indesit droger IDCA 7downladen in . Download hier gratis uw Indesit IS70C handleiding.


Ik heb een indesit droger die maar al te slecht droogt. Kapotte droger weer aan de praat te krijgen? Hij droogt wel alleen het droogproces is veel en.


Deze volledig vrijstaande Indesit Wasdroger IDCA 7(EU) is een.

Met je Indesit wasdroger hoef je niet langer na te denken. Deze Indesit IDCA7condensdroger is een elektronisch gestuurde wasdroger en. Met deze IDC7Indesit wasdroger hoef je niet langer na te denken.


Questions, Experiences and People from Indesit Droogautomaten. Indesit condensdroger IS70C droogt niet meer! Gebruikers zijn niet enthousiast over de ISL C (EX) van Indesit. Via internet deze indesit wasdroger gekocht. Droogt niet, snaar eraf, wordt niet warm, deur opent tijdens gebruik spontaan (nieuw slot erin heeft niets geholpen) enz.


Wil je weten wat anderen van de Indesit IDCE GB (EU) vinden? Heb apparaat nu en halve maand droogt vanaf dag slecht. Dus ben van mening dat apparaat niet als droger verkocht mag worden. De wasdroger zit vol, maar er draait niks. Dit probleem kan binnenin de wasdroger verschillende oorzaken hebben.


Deze Indesit wasdroger heeft ondanks zijn eenvoudige uiterlijk redelijk veel. Je koopt hiermee een droger die goed droogt, maar niet echt . Mijn wasdroger droogt grote dingen ook niet goed. Maar ik heb vanmiddag toch maar de indesit gebeld.


Maak je wasdroger regelmatig schoon zodat het pluizenfilter en de warmtewisselaar niet verstopt raken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts